Kariéra: [Financial Manager] | VIVnetworks.com
+420 734 447 050 (po–pá: 8:30–17:30)

Kariéra: Financial Manager

O společnosti VIVnetworks.com s.r.o.

VIVnetworks.com je lídrem v affiliate marketingu v regionu CEE. V roce 2022 jsme se stali součástí největší mediální agentury na světě, Publicis Groupe. Jsme také součástí největší globální affiliate sítě CJ.com, což nám umožňuje poskytovat affiliate marketingové služby po celém světě našim klientům z CEE regionu.

Od roku 2009 pomáháme e-shopům získávat objednávky za těch nejvýhodnějších podmínek. Affiliate marketing je nejefektivnější cesta, jak e-shopy mohou získávat objednávky skrze širokou síť partnerů VIVnetworks.com. E-shopy platí pouze za skutečně získané objednávky formou předem domluvené provize. Díky tomuto úspěšnému modelu jsme v roce 2022 realizovali obrat přes 9 miliard Kč pro naše klienty a jejich e-shopy.

Náš tým je stabilní a i přesto, že v něm pracují převážně mladí lidé do 30 let, mnoho z nich u nás působí již řadu let. Vytváříme rodinnou atmosféru, ve které se nejen intenzivně pracuje, ale také převládá důvěra, respekt a vzájemná pomoc. Pokud se chcete stát součástí našeho týmu a sdílíte naše hodnoty, čtěte dále.

Magdaléna Vojtová

Financial Manager

Jsme VIVnetworks, jednička v oblasti affiliate marketingu, součástí globální mediální jedničky Publicis Groupe a hledáme nového kolegu na pozici Financial Manager! Ve financích jsi jako doma a máš vášeň pro detail a čísla? Chceš být klíčovou součástí dynamického týmu s globálním přesahem? Pak hledáme právě Tebe!

O roli:

Finanční Manažer bude zodpovědný za řízení a správu finančních a účetních úkolů. To zahrnuje zpracování cestovních náhrad, zpracování faktur a přípravu finančních zpráv. Pozice vyžaduje silné analytické schopnosti, smysl pro detail a schopnost spolupracovat s externími účetními firmami.

Co bude náplň práce:

  • Administrativa -> Proplácení cestovních náhrad, zadávání nových obchodních partnerů do účetního systému, vytváření čísel objednávek pro došlé faktury.
  • Zpracování faktur a plateb -> Zasílání faktur do externí účtárny, kontrola jejich zaúčtování, kontrola plateb firemní kartou, příprava a účtování interních dokladů, komunikace s externí účtárnou.
  • Správa účtů -> Kontrola salda, příprava podkladů k účetním opravám, kontrola účtování banky a zaplacených záloh, měsíční účetní závěrka a inventury účtů, kontrola vnitroskupinové fakturace.
  • Reporting -> Příprava měsíčního reportingu, daňových povinností, kalkulace rezervy na dovolenou, spolupráce s externím auditorem, reportingy pro management, schvalování mzdových podkladů, odpovědnost za kompletaci budgetu a měsíčního forecastu.

Profil kandidáta:

  • VŠ se seniorními zkušenostmi v oblasti finančního řízení a controllingu
  • Silný účetní background (znalost principů účtování nebo praxe)
  • Znalost IFRS vítána, ale není nutnost
  • Znalost a zkušenost SAP
  • Plynně anglicky
  • Schopnost udržet si nadhled a neutopit se v detailech
  • Organizovanost, vytrvalost a preciznost
  • Vyšší pracovní nasazení v období reportingu

Pokud tě tato výzva zaujala, neváhej a přihlas se k nám! Pošli svůj životopis a staň se součástí našeho týmu.

Jsme normální šéfové:

Asi budete nejvíce spolupracovat se mnou. Jsem COO a spoluzakladatel VIVnetworks.com. Mluvím přímo a na rovinu, ne každému se to líbí, ale mám výsledky. U mě vždy víte na čem jste. V práci se snažím být maximálně efektivní a to očekávám i od druhých. Jestli jste na tom podobně, tak si budeme rozumět.

Robert Studený

Robert Studený

Founder & COO

Abychom vás mohli lépe poznat, pošlete nám své CV a motivační dopis, co jste si o nás zjistili a proč byste u nás chtěli pracovat. Jaké jsou vaše motivace a záměry? Tyto dokumenty zašlete prosím na robert.studeny@vivnetworks.com

Zasláním životopisu udělujete souhlas s tím, aby společnost Vivnetworks.com, s.r.o., zpracovávala Vaše osobní údaje pro účely vedení evidence uchazečů o zaměstnání v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Kdykoli můžete požádat společnost Vivnetworks, s.r.o. o smazání nebo o opravu Vašich osobních údajů.

The website is operated by webon.cz